کتاب آسیب شناسی موعودگرایی

تالیف : دکتر مهدی قندی

photo_2017-05-08_18-03-20

برگرفته از مقدمه “آسیب شناسی موعودگرایی”
…موضوع این نوشتار، بررسی برخی از فتنه های اعتقادی و اجتماعی است که در سایۀ دروغ پردازی درباره موعود آخرالزمان پدید آمده است.

عنوان فصل اول “موعودنمایان در تاریخ ادیان” است. این فصل، وجود پدیده مدعیان دروغین را در میان اهل کتاب می نمایاند.

خواننده در این فصل به خوبی در می یابد که انتظار موعود و نیز ظهور موعودهای دروغین پدیده هایی منحصر به جهان اسلام نیست؛ بلکه یهودیان و مسیحیان نیز:

– اولاً شورمندانه منتظر ظهور مسیح موعودند،
– و ثانیاً با مدعیان دروغینی که هر از چندی سر بر آورده و خود را مسیح موعود
خوانده اند، رو به رو بوده اند.

آشنایی با زمینه های ظهور و فریبندگی این موعودنمایان دروغگو، آینه عبرتی برای ما خواهد بود.

عنوان فصل دوم “مدعیان و منسوبان دروغین مهدویت در جهان اسلام” است. در این فصل، با چند تن از مشهورترین مدعیان و منسوبان مهدویت به اجمال آشنا می شویم و آشنایی تفصیلی با مهدی عباسیان و مهدی بهائیان را به فصل های بعد وا می گذاریم.

عنوان فصل سوم “فتنه عباسیان و دو مهدی دروغین” است. در این فصل، با بررسی موردی تاریخ بنی عباس نشان می دهیم که صاحبان اغراض سیاسی و اجتماعی چگونه با تحریف اعتقاد اصیل مهدویت از شور و شوق مردم به نفع خویش بهره جسته و می جویند.

پدیده هایی همچون شورش داعش در سال های اخیر، که به شدت آمیخته با
انگیزه های آخرالزمانی است؛ مشابهات زیادی با جنبش بنی عباس دارد؛ رهبران داعش همچون ابوعمر بغدادی و ابوبکر بغدادی:
– به نام اهل بیت پیامبر قیام کرده و خود را حسنی و حسینی و قرشی نامیده اند؛
– پرچم های سیاه را شعار خود قرار داده و قیام خود را مقدمه حکومت مهدی موعود می خوانند؛
– حکومت های محلی را فاسد و ظالم و بی دین می خوانند و مردم را به شورش در برابر آن ها برای اقامۀ حق و عدل تهییج می کنند و به آن ها وعده پیروزی می دهند؛
– همچنین روایات آخرالزمانی همچون روایت مربوط به نبرد دابق را بر خود تطبیق داده، در تنور اشتیاق یاران می دمند.

از این رو این فصل نیز به نوبه خود آینه دیگری از روزگار خود ما را پیش چشمانمان می نهد.

عنوان فصل چهارم “غائلۀ بابیان و مهدی دروغین شیرازی” است.
این فصل، به تشریح فتنۀ بابیه در ایران می پردازد و ضمن ارائه تاریخی اجمالی از غوغای بابیان در ایران، رابطه این فتنه را با تحریف و سوءاستفاده از عقیدۀ مهدویت آشکار می سازد. بررسی فتنه بابیه از آن جهت مهم است که آتش آن هنوز فرو نخفته است بلکه با دگردیسی و تبدیل به تشکیلات بهائی، هنوز قربانی می گیرد.

عنوان فصل پنجم “انشعاب در بابیان و پیدایش بهائیان” است.
این فصل، نشان می دهد که چگونه فتنه بابیه بستری مناسب برای پیدایش انحرافی بزرگ تر در قالب مرام و مسلک بهائی گردید. از آنجا که بهائیان در روزگار ما، بیشترین تلاش ها را در آسیب رسانی به عقیده شیعیان درباره امام مهدی دارند، در سه فصل پایانی، با تفصیل بیشتر به بررسی ریشه های تاریخی و نقل و نقد استدلال های
آنان می پردازیم.

در فصل پنجم بیشتر به معرفی پدیده ها و افراد مهم در تاریخ بهائیت می پردازیم و نگرش اعتقادی آن ها را به “مهدویت” و “فرجام آیین اسلام” در دو فصل بعد پیگیری می کنیم.

عنوان فصل ششم “بهائیان و تحریف مأموریت مهدی موعود” است.
در این فصل، بیان می کنیم که بهائیان برای منصرف کردن ذهن مسلمانان از دین اسلام و جلب توجه آن ها به آیین نوساختۀ بهائی، چگونه مفهوم قائمیت را تحریف کرده و مأموریت قائم موعود را که احیای اسلام است، به دروغ به نسخ این آیین الهی تبدیل کرده اند. از آنجا که این تحریف، در راستای نفی خاتمیت پیامبر اکرم صلی الله عیه و آله صورت می پذیرد، نقدی هم بر دلایل بهائیان در نفی خاتمیت خواهیم داشت.

عنوان فصل آخر “بهائیان و مهدویت حضرت حجت” است.
از آنجا که بهائیان علاوه بر تحریف مأموریت حضرت مهدی، به نفی قائمیت فرزند امام عسکری علیهما السلام نیز می پردازند، در فصل هفتم، بنابر مدارک معتبر نزد ایشان نشان می دهیم که اعتراض های آنان دربارۀ قائمیت فرزند امام عسکری علیه السلام جایگاهی ندارد و موعود راستین، کسی جز امام دوازدهم شیعیان نیست.
هدف کانونی کتاب آسیب شناسی موعودگرایی چیست؟

بهائیان می گویند سلسله ای وجود دارد به نام انبیا که هر وقت آمده اند با آنها مخالفت شده و بعد مدعی می شوند ما هم یک حلقه جدید از آن سلسله ایم چون با ما هم مخالفت می شود. وانمود می کنند که علت مخالفتها با ما این است که حقیقت همیشه تنهاست!

در این اثر نشان می دهیم که یک سلسله دیگر هم داریم به نام مدعیان دروغین که هر وقت توانسته اند سر بر آورده و از انتظار مردم برای موعود سوءاستفاده کرده اند. مدعیان دروغین هم موافقان و مخالفان خودشان را داشته اند. الگوهای جذبشان هم شناخته شده است. رهبران بابی و بهائی را به راحتی می توان در قالب این سلسله دروغپردازان دید نه سلسله انبیا.

ایده کتاب نشان دادن سلسله دروغپردازان و تشابه جریان باب و بها با آنان است.

برای اینکه دروغین بودن ادعاهای بزرگان بابی و بهایی تنها در حد یک شعار نماند در فصلهای آخر نشان داده ایم که افراد مزبور چگونه مبانی علمی را زیر پاگذاشته و برای خود به دروغ شخصیت سازی کرده اند.

کتاب، به خصوص نشان می دهد که تاویل گرایی صوفیانه راهبرد بسیاری از مدعیان دروغین برای شانه خالی کردن از زیر بار نصوص محکم است.؛ روشی که بابیه و بهائیه نیز در تفسیر متون اسلامی بسیار به آن علاقه نشان داده اند.

 

كتاب تغذیه در بیماری های پوستی

تالیف : خانم فرگل صادقی

photo_2017-05-08_18-06-07

 

كتاب گنجینه یادگیری ریاضی

تالیف : خانم انسیه قندی

photo_2017-05-08_18-08-30

 

 

كتاب اطلاعات جامع مددكاري اجتماعي

تاليف: دكتر محسن قندي

 

مددكاری اجتماعی، به عنوان یك هنر و یك علم، پدیده‌ای است پیچیده و در حال دگرگونی كه بر اساس دانش نظری می‌تواند یك خدمت حرفه‌ای به انسان‌ها ارائه دهد، تا با كارایی بیش‌تری با مشكلاتی كه در انجام دادن كار و وظایف اجتماعی خود روبه‌رو هستند، مقابله كنند. در كتاب حاضر اصول مددكاری اجتماعی؛ ارزش‌های مددكاری اجتماعی؛ مراحل مصاحبه عمیق؛ انواع گزارش‌نویسی؛ انواع كاركردهای مددكاری؛ نقش مددكار در كار با جامعه؛ مدل‌های كار‌ با جامعه و… را مورد بررسی قرار گرفته است.

كتاب امر بمعروف و نهي از منكر

تاليف: مرحوم محمد جواد پاكنهاد

آن مرحوم در دوران باز نشستگي مطالب مربوط به مبحث امر بمعروف و نهي از منكر را از تفاسیر واصول کافی به مدت ١٥ سال جمع آوری کردند وبه چاپ رساندند. ايشان آن كتاب را به افراد یا ارگانهای اسلامی قم هديه میدادند.