چند سالی بود که بنا برابتکار حسنه و هماهنگی سرکار خانم منصوره مرادی و همسرشان جناب آقای حسینی و همشیره مکرمه شان سرکار خانم فاطمه مرادی؛ اعضای خانواده مرحوم حاج محمد صادق قندی در اولین جمعه بعد از سیزده بدر برای دیدار نوروزی به رستورانی رفته تا ضمن دید و بازدید نوروزی ساعاتی را با یکدیگر بگذرانند.
پس از تشکیل گروه نوادگان حاج محمد کاظم قندی در شبکه تلگرام در پائیز سال ۱۳۹۴؛ آن سه بزرگوار موضوع دیدار نوروزی را در گروه مطرح و دعوت برای گردهمائی در نوروز ۱۳۹۵ را به همه اعضای آن گروه تلگرامی تعمیم دادند. در نتیجه اولین گردهمائی گروهی نیز طبق آن روال؛ در اولین جمعه بعد از سیزده فروردین سال بعد از تشکیل گروه تلگرامی مذکور در ظهر روز جمعه مورخ ۱۳۹۵/۱/۲۰ با شرکت حدود ۱۳۰ نفر که عمدتاً از نوادگان حاج محمد کاظم قندی و حاجیه عالیه خانم همراه تنی چند از نوادگان دیگر حاج محمد موسی تاجر طهرانی بودند، در مجموعه تفریحی/ فرهنگی بلوط برگزار گردید.



این گردهمائی اولین گردهمائی اعضای گروه تلگرامی خاندان و شامل تعداد بیشتری از نوادگان حاج محمد موسی (بغیر از دایره نوادگان حاج محمد صادق قندی که قبلا دیدار های نوروزی برگزار مینمودند) بود که مورد توجه و استقبال بسیار شرکت کنندگان در آن دیدار قرار گرفت.
در اینجا لازمست تا یادی بکنیم از مرحوم دکتر داریوش پاکفر که محل برگزاری گردهمائی را پیشنهاد دادند و همراه با خانم ها منصوره و فاطمه مرادی و جناب آقای حسینی هماهنگی های لازم را برای آن دیدار بیاد مانی به عمل آوردند. خدا رحمتشان کند.
فیلم های مراسم :

